Mad og drikkevarer

Spisemulighederne om bord er lige så varierede som aktiviteterne.

For dem, der foretrækker at spise i en afslappet atmosfære er der buffetrestauranten på Lido dækket med snackbarer og internationale specialiteter som fx Mogolian Wok eller Deli.

Men vi har også vores hovedrestauranter, hvor du kan bestille fra à la carte-menuer. Med Your Choice Dining kan du endda vælge, præcis hvornår du ønsker at spise til middag inden afgang. Der er middagsmad kl. 18 og kl. 20.15. Hvis du vælger ”Your time dining”, kan du spise middag på et hvilket som helst tidspunkt mellem kl. 17.45 og 21.30.

Hovedrestauranterne er også åbne om morgenen. Efter du har bestilt din morgenmad fra menukortet, vil din mad blive serveret af tjeneren. Det er ikke nødvendigt at reservere bord til morgenmaden. Det er op til dig, om du ønsker at spise morgenmad à la carte eller i buffetrestauranten.

Herudover serverer vores 24-timers pizzeria friskbagt pizza-slices døgnet rundt. Og hvis du blive småsulten ved midnatstid, så er det blot at tilkalde roomservice og bestille nogle lækkerier (mod betaling).                                                                                                                                                                                                          

Carnival Cruise Line tænker også på, at nogle passagerer passer på med hvad de spiser. I vores restauranter kan du få glutenfri og/eller laktosefri retter. Retter med reduceret kolesterol- og kalorieindhold samt andre sunde retter er markeret med et ♥ på menuen.

Vi ved godt, at det ikke er let at vælge mellem alle disse muligheder, så hvorfor ikke bare prøve dem alle?

Søg krydstogt
  • Søg nu